Home
        Contact
        Links

        Wat is de Crowley Tarot?

        Wie was Aleister Crowley?

        Trek hier een dagkaart

        De Grote Arcana

        De Hofkaarten

        De Kleine ArcanaLinks   links   links   links   links
Op deze pagina's vind je links naar andere spirituele websites. Deels zijn dat andere websites die zich met de tarot bezighouden. Deels zijn het sites die niets met tarot te maken hebben. Maar ze hebben met elkaar gemeen dat ze een bezoekje meer dan waard zijn.

CatherinaWeb Tarot

CatherinaWeb is al jarenlang een toonaangevende spirituele website die veel te bieden heeft voor mensen die geinteresseerd zijn in horoscopen, kaartleggingen, astrologie en de tarot.

CatherinaWeb heeft ook een uitgebreide Tarot-afdeling. Er zijn veel verschillende leggingen die je hier kunt doen, maar helaas moet je betalen voor veel van deze leggingen. Daar staat tegenover dat deze leggingen zeer uitgebreid zijn. Uniek is de gratis tarotlegging waarbij je volgens CatherinaWeb via de Tarot "contact met een overledene" hebt.

Naast het doen van leggingen biedt CatherinaWeb achtergrondinformatie en vind je hier een overzicht met voorbeelden van tientallen verschillende tarotdecks. De site kent ook een Tarot-forum.


Zebo Redondo

Zebo Redondo is niet zo'n bekende tarotsite, maar wel een website met potentie. Zebo biedt verschillende tarotleggingen die je voor het overgrote deel gratis kunt uitvoeren. Bovendien kun je bij de meeste van deze leggingen kiezen uit vijf verschillende tarotdecks.

Een beetje storend is wel dat bij de Crowley-tarot dezelfde betekenis aan de kaarten wordt gegeven als bij de gebruikelijke Rider-Waite Tarot. De Crowley-tarot kent toch echt een andere (complexere en meer occulte) symboliek als de Rider-Waite. Deze twee decks op een hoop gooien staat gelijk aan Nederlands en Duits verklaren tot dezelfde taal.


  Orakelkaarten.nl
De grootste website voor het leggen van kaarten is zonder twijfel Orakelkaarten.nl. Runen-orakel, Itjing, Ja-maarkaarten, godinnenkaarten en heel veel andere kaarten kun je op deze site om advies vragen. En het mooiste is: alle kaartleggingen zijn gratis.


Engelenorakel.nl
Onderdeel van Orakelkaarten.nl vormt de website Engelenorakel.nl. Je kunt hier (gratis) verschillende engelenorakels raadplegen, waaronder de populaire engelenkaarten van de Amerikaanse schrijfster Doreen Virtue.


Elfenorakel.nl
Ook Elfenorakel.nl is een zusterwebsite van Orakelkaarten.nl. Ook hier kun je verschillende orakels raadplegen, waaronder de Magische Eenhoorns, Mogische Boodschappen van de Elfen en het Zeemeerminnen & Dolfijnen Orakel. Allemaal gratis. Dat spreekt.


Tarot.nl

Uitgeverij Koppenhol is in Nederland de uitgever op het gebied van spirituele kaarten. Op internet beheren zij de webwinkel Tarot.nl waar je tientallen tarotdecks online kunt bestellen.

Koppenhol heeft bovendien een uitgebreide collectie boeken die je kunnen helpen de betekenis van de kaarten nog beter te kunnen duiden.


Aeclectic

In de VS is Aeclectic de grootste tarotsite. Hoewel je bij Aeclectic feitelijk geen online tarotleggingen kunt doen, biedt de website een stortvloed aan informatie over de verschillende tarotdecks. Als je ervan houdt om te bladeren tussen tientallen verschillende tarotdecks, dan is Aeclectic de site waar je zeker een bezoekje aan moet brengen.
  Copyright - Privacybeleid