Home
        Contact
        Links

        Wat is de Crowley Tarot?

        Wie was Aleister Crowley?

        Trek hier een dagkaart

        De Grote Arcana

        De Hofkaarten

        De Kleine Arcana
Staven Prins

Staven Prins staat voor bloeiende liefde, intuitieve creativiteit en het licht in de duisternis.

De prins zit met uitgestrekte armen op zijn wagen van vuur, die snel naar voren gaat. Donkere vlekken op de achtergrond wijzen op de duisternis die hij achter zich laat. De prins is doelgericht en naakt. Dat wijst erop dat hij niet langer de behoefte voelt om zich te verbergen of beschermen.

In zijn rechterhand houdt hij een foeniks-staf; een symbool van macht en energie. Zijn hart opent zich en hij ziet de wereld door nieuwe ogen.

Staven Prins belichaamt het meesterschap over intuitieve creativiteit (de kleur groen in de vlammen). Hij vertrouwt op zijn intuitie en laat die niet inperken.

Als je deze kaart getrokken hebt, dan duidt dat er op dat je alles binnen je bereik hebt wat je nodig hebt. Je kunt deze kaart zien als een aansporing om je niet door anderen en jezelf te laten inperken. Het leven wil je ontvangen. Vertrouw op je eigen onbegrensde mogelijkheden!

Staven Prins is ook een kaart van liefde. Je ziet dit terug in de lotusblaadjes op zijn hart. Staven Prins houdt van het leven, en het leven houdt van hem. Geldt dat ook voor jou? Adem met heel je hart en luister naar het antwoord.


- Klik hier om nog een kaart te trekken.
- Klik hier voor meer informatie over de Crowley Tarot.
- Klik hier voor meer informatie over Aleister Crowley.

Klik hier voor een groter formaat van de afbeelding van deze kaart.  Copyright - Privacybeleid