Home
        Contact
        Links

        Wat is de Crowley Tarot?

        Wie was Aleister Crowley?

        Trek hier een dagkaart

        De Grote Arcana

        De Hofkaarten

        De Kleine Arcana
Staven Negen

Staven Negen is kracht, en dan met name spirituele kracht en visie.

Naast kracht verbeeldt Staven Negen ook het vermogen om te zien; om meer waar te nemen dan je op het eerste gezicht zou verwachten.

De symboliek van deze kaart wordt niet alleen verbeeld door de negen pijlen, maar ook door de zon en de maan. Die duiden op bewuste en onbewuste krachten.

Maar bovenal is Staven Negen als geen andere kaart een symbool voor de mentale en spirituele krachten die in jou zitten. Wanneer je deze kaart getrokken hebt, duidt dat erop dat je 'in je kracht staat', zoals dat zo vaak genoemd wordt.

Je doet de dingen die bij je passen, je gelooft in jezelf, je erkent je zwakke kanten en je hebt geen verwachtingen van jezelf die je niet waar kunt maken.

Dit is het moment dat je gebruik kan maken van de onbeperkte kracht die jij in je hebt. De visies en inzichten die voor jou belangrijk zijn kun je in de komende periode inzetten om te manifesteren.

Staven Negen kan er vanzelfsprekend ook op duiden dat je de komende periode juist meer aandacht voor jezelf zou moeten hebben om te leren meer in je kracht te staan.

Visie en het onbevooroordeeld waarnemen van jezelf zijn daarvoor de instrumenten die je daarvoor kunt gebruiken. In je kracht staan heeft veel te maken met jezelf kennen en begint daarom met het beter leren kennen van jezelf.


- Klik hier om nog een kaart te trekken.
- Klik hier voor meer informatie over de Crowley Tarot.
- Klik hier voor meer informatie over Aleister Crowley.

Klik hier voor een groter formaat van de afbeelding van deze kaart.  Copyright - Privacybeleid