Home
        Contact
        Links

        Wat is de Crowley Tarot?

        Wie was Aleister Crowley?

        Trek hier een dagkaart

        De Grote Arcana

        De Hofkaarten

        De Kleine Arcana
Bekers Prins

Bekers Prins is de kaart die in de Crowley-tarot verlangens, wensen en begeerten symboliseert.

De centrale opgave van Bekers Prins bestaat eruit dat hij wil leren met zijn emotionele behoeften om te gaan. De koets van de prins wordt getrokken door een schorpioen/adelaar, wat opgevat kan worden als de mogelijkheid tot verandering, tot transfotmatie.

De koets scheert over het water, symbool voor het gevoelsleven, zonder daarin ten onder te gaan.

Als je deze kaart getrokken hebt, dan duidt dat erop dat je de behoefte hebt om je meer bewust te zijn van je verlangens en je behoeften. Zij zijn de fundamentele drijfkrachten in het leven. In plaats van je verlangens te beheersen en te onderdrukken, kun je ze gebruiken om jezelf meer bewust te worden van wat je werkelijk wilt.

Aanvaard je seksuele behoeften en leef ze bewust uit. Je zult in dat proces veel te weten komen over jezelf. Geef jezelf over en laat je verrassen door de geheime wensen die diep in jou leven.

Bekers Prins is een kaart die kan duiden op een spirituele reis. De slang, symbool voor verandering, wordt wakker en richt zich op. De adelaar op de helm van de prins is een symbool voor spirituele bevrijding.

De prins heeft geen aandacht voor de lotus, symbool voor liefde. De lotusbloem is nog naar beneden gericht. Naarmate de prins zijn instinctieve begeerten beter weet te integreren in zijn leven, zal de lotus zich oprichten en tot bloei komen.


- Klik hier om nog een kaart te trekken.
- Klik hier voor meer informatie over de Crowley Tarot.
- Klik hier voor meer informatie over Aleister Crowley.

Klik hier voor een groter formaat van de afbeelding van deze kaart.  Copyright - Privacybeleid