Home
        Contact
        Links

        Wat is de Crowley Tarot?

        Wie was Aleister Crowley?

        Trek hier een dagkaart

        De Grote Arcana

        De Hofkaarten

        De Kleine Arcana
Bekers Zeven

Verdorvenheid is de titel van deze kaart, maar de betekenis van deze kaart zit dichter bij onverwerkte pijn en negatieve stemmingen.

De lotusbloemen die je op deze kaart ziet, zijn volledig uitgebloeid. Deze kaart weerspiegelt de menselijke neiging om te blijven hangen in negatieve emoties, om te zwelgen in zelfmedelijden en vast te blijven houden aan negatieve emoties uit het verleden.

Is er sprake van een teleurstelling die je nog niet verwerkt hebt? Geef je teveel aandacht aan een negatieve ervaring, waardoor je die nog niet los kunt laten?

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, duidt dat erop dat je jezelf in een bepaalde kwestie ziet als slachtoffer. Het lijkt erop dat je niet in staat bent om deze gebeurtenis achter je te laten.

Bekers Zeven nodigt je uit om je schaduw achter je te laten en je blik weer naar voren te richten. Daarvoor is het nodig dat je eerlijk kijkt naar je eigen aandeel in de ontstane situatie. Probeer onder ogen te zien waar je liever niet naar kijkt.

Kijk eerlijk naar jezelf en zie ook, zonder oordeel, de dingen die je niet goed hebt gedaan. Je bent een mens en daardoor feilbaar. Vergeef jezelf voor je fouten. Alleen dan kun je verder.

Alleen door zuiver te kijken, kun je je innerlijke werkelijkheid bevrijden. Je hebt na het trekken van deze kaart misschien de neiging om een andere kaart te trekken. Weet dan dat iedere poging tot ontvluchten de stagnatie van je emotionele energie alleen maar verder zal versterken.


- Klik hier om nog een kaart te trekken.
- Klik hier voor meer informatie over de Crowley Tarot.
- Klik hier voor meer informatie over Aleister Crowley.

Klik hier voor een groter formaat van de afbeelding van deze kaart.  Copyright - Privacybeleid