Home
        Contact
        Links

        Wat is de Crowley Tarot?

        Wie was Aleister Crowley?

        Trek hier een dagkaart

        De Grote Arcana

        De Hofkaarten

        De Kleine Arcana
Bekers Twee

Ontvangende liefde, emotionele uitwisseling en gelukkige relaties. Dat zijn de belangrijkste betekenissen van Bekers Twee in de Crowley Tarot.

Wat maakt iemand aantrekkelijk voor een ander? Veel mensen vragen zich dat af, maar het antwoord is simpel. Wie werkelijk van zichzelf houdt, met alle goede en slechte kanten, trekt anderen aan.

Jouw ontvankelijkheid voor jezelf maakt je bereid om je zonder reserves aan een ander te geven. Dat is het fundament dat ervoor zorgt dat je een diep doorleefde emotionele uitwisseling met een ander werkelijk kunt voelen en ervaren.

Je ziet dit gesymboliseerd in de twee verstrengelde vissen op de afbeelding van deze kaart. De bekers zijn gevuld en stromen over. Zij symboliseren daarmee een alom aanwezige emotionele rijkdom.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan duidt dat erop dat je bereid bent je over te geven aan het leven, aan anderen, aan jezelf. Jouw bereidheid om liefde te ontvangen maakt je aantrekkelijk voor anderen.

Het kan ook zijn dat deze kaart voor jou betekent dat je meer dan in het verleden liefde voor jezelf moet voelen. Wanneer je niet of onvoldoende van jezelf houdt, kun je niet verwachten dat anderen dat wel doen.


- Klik hier om nog een kaart te trekken.
- Klik hier voor meer informatie over de Crowley Tarot.
- Klik hier voor meer informatie over Aleister Crowley.

Klik hier voor een groter formaat van de afbeelding van deze kaart.  Copyright - Privacybeleid