Home
        Contact
        Links

        Wat is de Crowley Tarot?

        Wie was Aleister Crowley?

        Trek hier een dagkaart

        De Grote Arcana

        De Hofkaarten

        De Kleine Arcana
Schijven Koningin

De afbeelding op deze kaart is veelzeggend. We zien de Schijven Koningin uitrusten op een grote ananas. Ze heeft een lange weg afgelegd door de woestijn die achter haar ligt en geniet nu van de verkwikkende oase. Ze heeft de tijd om op haar moeilijke weg terug te kijken.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan duidt dat erop dat er voor jou een vruchtbare tijd aanbreekt. Je hebt een lange weg afgelegd, waarbij je figuurlijk door een dorre streek bent getrokken.

Je bet nu aangekomen op vruchtbare grond en kunt tevreden terugkijken op de weg die je hebt afgelegd. Deze kaart draagt de belofte in zich mee dat de toekomst vruchtbaarder is dan de afgelopen periode.

Schijven Koningin is daarnaast een kaart die het belang aangeeft van goede verzorging voor jezelf. Zorg je goed voor jezelf? Eet je goed en gevarieerd? Slaap je voldoende? Gun je jezelf voldoende rust? Een gezonde geest huist in een gezond lichaam en het kan geen kwaad om daar wat meer aandacht aan te besteden.

Ben je te zwaar? Dit is het moment om op dieet te gaan. Rook je? Dit is het moment om daarmee te stoppen. Wil je je fitter voelen? Dit is het moment om vaker aan sport te doen.

Je hebt een lange zware weg afgelegd. Schijven Koningin is ook een kaart die je erop wijst dat je gerust mag uitrusten. Even stilstaan is altijd goed voor je humeur.


- Klik hier om nog een kaart te trekken.
- Klik hier voor meer informatie over de Crowley Tarot.
- Klik hier voor meer informatie over Aleister Crowley.

Klik hier voor een groter formaat van de afbeelding van deze kaart.  Copyright - Privacybeleid