Home
        Contact
        Links

        Wat is de Crowley Tarot?

        Wie was Aleister Crowley?

        Trek hier een dagkaart

        De Grote Arcana

        De Hofkaarten

        De Kleine Arcana
Schijven Tien

Schijven Tien in de Crowley Tarot staat voor het vermogen om innerlijke rijkdom naar buiten toe zichtbaar te maken en te delen met andere mensen.

Op deze kaart zie je tien geel-groene munten. In iedere munt staat een symbool dat te maken heeft met de planeet Mercurius. Mercurius symboliseert hier het vermogen om helder te communiceren. Het is deze communicatie die je in staat stelt innerlijke overvloed te manifesteren.

Wanneer je blij bent, lach je. Maar hardop lachen doe je slechts zelden alleen. Lachen is een emotie die je deelt met anderen. Alleen op die manier doorleef je je gevoel.

En zo kun je ook voorstellen hoe jij je innerlijke rijkdom pas werkelijk voelt op het moment dat je die deelt met andere mensen. Alleen dan blijft de waarde ervan behouden.

Wanneer jij je innerlijke rijkdom binnenhoudt, stagneert de energie. Zelfs de grootste schatten ter wereld verliezen hun waarde als ze niet in dienst van de liefde worden gesteld. Dit wordt gesymboliseerd door de paarse munten op de achtergrond op deze kaart.

Iedereen die een rol speelt in je leven, heb je zelf uitgekozen. iedere situatie in je leven heb je zelf geschapen. Jij bent de schepper van je eigen werkelijkheid. Jij hebt nu de verantwoordelijkheid om wat te doen met de rijkdom die je in handen hebt. Dat is wat Schijven Tien jou wil zeggen. Je bent oneindig rijk! Vergeet dat niet.


- Klik hier om nog een kaart te trekken.
- Klik hier voor meer informatie over de Crowley Tarot.
- Klik hier voor meer informatie over Aleister Crowley.

Klik hier voor een groter formaat van de afbeelding van deze kaart.  Copyright - Privacybeleid