Home
        Contact
        Links

        Wat is de Crowley Tarot?

        Wie was Aleister Crowley?

        Trek hier een dagkaart

        De Grote Arcana

        De Hofkaarten

        De Kleine Arcana
Fortuin

Te midden van wervelingen van energie en bliksenschichten draait het Rad van Fortuin op deze kaart rond. Fortuin duidt in de Crowley Tarot op een nieuw begin, een grote doorbraak en onverwacht geluk.

De sfinx, de aap en de krokodil op deze kaart stellen Egyptiche goden voor. De sfinx stelt vier deugden voor: weten, willen, durven en zwijgen. De aap stelt flexibiliteit voor. De krokodil staat voor creativiteit. De zon in het midden van het rad is een symbool voor inzicht en verlichting.

Samen vormen deze symbolen de ingredienten die je kunnen helpen om het geluk waar je naar op zoek bent vorm te geven en te bereiken.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, duidt dat erop dat je openstaat voor nieuw geluk in je leven. Je hebt een vervelende tijd achter de rug, tegenwind ervaren of problemen overwonnen. Hoe het ook zij: oude deuren heb je achter je dicht gedaan en je bent bereid om nu nieuwe deuren te openen.

Dit is voor jou het moment waarop je je open kunt stellen voor nieuwe ideeen, nieuwe ervaringen en onverwachte ontmoetingen. Je kunt de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

Fortuin draagt ook een waarschuwing in zich mee: kijk uit dat overvloed en geluk jou alleen ten deel valt wanneer je vaste gewoonten, geslotenheid en starre meningen achterlaat.

Ben je werkelijk bereid om het grote geluk te aanvaarden of staat iets jouw geluk nog in de weg? Dat is iets wat je jezelf af kunt vragen.


Affirmatie
Ik ben een welvarend mens.
Ik manifesteer innerlijke overvloed graag uiterlijk.
Ik ben flexibel tijdens perioden van verandering.
Ik ben een objectief mens met een open geest.
Ik ben de overvloed die mij heeft geschapen.


- Klik hier om nog een kaart te trekken.
- Klik hier voor meer informatie over de Crowley Tarot.
- Klik hier voor meer informatie over Aleister Crowley.

Klik hier voor een groter formaat van de afbeelding van deze kaart.

  Copyright - Privacybeleid