Home
        Contact
        Links

        Wat is de Crowley Tarot?

        Wie was Aleister Crowley?

        Trek hier een dagkaart

        De Grote Arcana

        De Hofkaarten

        De Kleine Arcana
De Geliefden

Je hoeft niet eens heel goed naar de afbeelding op deze kaart te kijken om te zien dat alles op deze kaart in tweetallen is afgebeeld. Geen wonder dus dat De Geliefden de kaart is die aantrekkingksracht, verbinding en liefde symboliseert.

De afbeelding toont het huwelijk tussen De Keizer en De Keizerin. De ceremonie wordt voltrokken door de Kluizenaar. Door de vereniging in het huwelijk vindt verandering plaats. Dit wijst erop dat verandering ook in jouw leven een rol speelt.

De Geliefden staat voor twee verschillende delen die tot elkaar worden aangetrokken. Samen vormen zij een geheel. Die verbinding, op watvoor vlak dan ook, verbindt tegenstellingen. Binnen in jou en buiten jou, en altijd met jou.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, kan dat op een prachtige en opwindende liefdesrelatie duiden. Een nieuwe verhouding kan ontstaan. Bestaande verhoudingen verdiepen zich en krijgen meer waarde of vallen uit elkaar.

Hierdoor kunnen nieuwe wegen tot persoonlijke groei en ontwikkeling zich voor je openen. Op die nieuwe wegen kom je nieuwe mensen tegen die jou kunnen helpen om je daarbij te helpen.

Deze kaart duidt er verder op dat je op dit moment op een kruispunt staat in je leven, waarin je het gevoel hebt dat je een keuze moet maken tussen het een en het ander. Het probleem met het maken van veel keuzes is echter dat je vooraf niet volledig de gevolgen van die keuze kunt overzien.

De Geliefden is een kaart die je erop wijst dat de keuze die jou de meeste verbinding geeft, de juiste keuze is.


Affirmatie
Ik heb voldoende vaardigheden om met anderen om te gaan.
Ik weet op het gebied van relaties wat ik nodig heb.
Ik eer de liefde die ik in mijn leven breng en in mijn leven uitdruk.


- Klik hier om nog een kaart te trekken.
- Klik hier voor meer informatie over de Crowley Tarot.
- Klik hier voor meer informatie over Aleister Crowley.

Klik hier voor een groter formaat van de afbeelding van deze kaart.

  Copyright - Privacybeleid