Home
        Contact
        Links

        Wat is de Crowley Tarot?

        Wie was Aleister Crowley?

        Trek hier een dagkaart

        De Grote Arcana

        De Hofkaarten

        De Kleine Arcana
Bekers Drie

Bekers Drie staat in de Crowley-tarot voor overvloedige uitwisseling van liefde, waardevolle gevoelens en intieme communicatie met anderen.

De drie bekers op deze kaart zijn gemaakt van granaatappels. Deze vruchten symboliseren de levendige schat van ongewone en uitzonderlijke liefde. De bekers steunen op lotusbloemen en zijn volledig gevuld. Dit symboliseert de liefde die overstroomt.

De overvloedige liefde die op deze kaart wordt uitgedrukt is van de allerhoogste orde. Als je deze kaart getrokken hebt, duidt dat erop dat je iets heel bijzonders met iemand te delen hebt. Dat kan iemand zijn met wie je nu al intieme relaties onderhoudt, of met iemand die nog niet dichtbij staat in jouw leven.

De drie bekers kunnen op drie belangrijke mensen in je leven wijzen. Het zijn deze mensen met wie je deze prachtige gevoelens van liefde kunt uitwisselen.

Wees opend voor degenen met wie je deze gevoelens kunt delen. Ze zijn een geschenk. Ga er niet naar op zoek, maar vraag je af of er mensen zijn in jouw leven tegenover wie jij je liefde nog niet openlijk hebt uitgedrukt.

Je kunt deze kaart ook zien als een aanmoediging om aan anderen de liefde te geven die jij zelf wilt ontvangen.


- Klik hier om nog een kaart te trekken.
- Klik hier voor meer informatie over de Crowley Tarot.
- Klik hier voor meer informatie over Aleister Crowley.  Copyright - Privacybeleid