Home
        Contact
        Links

        Wat is de Crowley Tarot?

        Wie was Aleister Crowley?

        Trek hier een dagkaart

        De Grote Arcana

        De Hofkaarten

        De Kleine Arcana
Bekers Aas

Overstromende liefde, een diepe liefde voor jezelf en emotionele helderheid zijn de steekwoorden die van toepassing zijn op Bekers Aas. Bekers Aas wordt ook weleens gezien als de Heilige Graal.

Op de afbeelding van Bekers Aas zie je een beker die overstroomt met energie die uit de hemel neerdaalt. De witte lotus is symbool voor gevende liefde.

De lotus staat ook symbool voor het hart. Dit is het vertrouwende hart dat niet vastklampt. Het vertouwende hart kent geen reserves en voorwaarden. Het is het hart dat in staat is helder te voelen wat er nu is, zonder (angst-)gedachten over een mogelijke toekomst.

Bekers Aas is de vrouwelijke tegenhanger van Staven Aas. Bekers Aas is open, ontvankelijk en draagt de transformerende kracht van gevende liefde in zich mee.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, wijst dat erop dat je in staat bent om op een diep doorleefde manier liefde te geven aan anderen. De kaart kan ook een aansporing zijn om dat meer te doen.

Liefde geven aan anderen is vaak makkelijker dan liefde geven aan jezelf. Bekers Aas nodigt je uit om negatieve waardeoordelen ten aanzien van jezelf los te laten. Accepteer wie je werkelijk bent, en geef jezelf de liefde die je verdient.

Het geven van liefde is totaal. Net zoals een roos ook haar geur verspreidt als er niemand is om de bloem te ruiken, zo kun jij het geven van liefde ook zien. Ook als er niemand anders om je heen is, verspreid jij je liefde.


- Klik hier om nog een kaart te trekken.
- Klik hier voor meer informatie over de Crowley Tarot.
- Klik hier voor meer informatie over Aleister Crowley.

  Copyright - Privacybeleid