Home
        Contact
        Links

        Wat is de Crowley Tarot?

        Wie was Aleister Crowley?

        Trek hier een dagkaart

        De Grote Arcana

        De Hofkaarten

        De Kleine Arcana
Schijven Vier

De vier schijven van deze kaart zijn in een vierkant gegroepeerd. De schijven zelf worden ook vierkant afgebeeld. Iedere schijf draagt een van de vier alchemistische elementen.

Strak, vierkant, recht en hoekig, zonder versierselen. Dat is wat deze kaart uitstraalt.

De betekenis van Schijven Vier kan twee kanten op gaan. Je weet zelf waarschijnlijk het beste welke duiding van deze kaart voor jou van toepassing is.

De positieve duiding van Schijven Vier is dat je alles goed op orde hebt. Alles in je leven ligt op zijn plek en is consistent met wie je bent. Je toont karakter, kracht en komt integer over op andere mensen.

Een iets negatievere duiding van Schijven Vier is dat je ervoor moet waken niet te verstarren. Het lijkt erop dat je je door je hoofd laat leiden en niet door je hart. Hierdoor kun je hard en bot overkomen op andere mensen.

Schijven Vier is kortom een kaart met verschillende gezichten. Ze kan aan de ene kant een oproep zijn om meer karakter te tonen en draagt aan de andere kant de uitdaging in zich mee om je principes ondergeschikt te maken aan de impulsen van je hart.


- Klik hier om nog een kaart te trekken.
- Klik hier voor meer informatie over de Crowley Tarot.
- Klik hier voor meer informatie over Aleister Crowley.  Copyright - Privacybeleid