Home
        Contact
        Links

        Wat is de Crowley Tarot?

        Wie was Aleister Crowley?

        Trek hier een dagkaart

        De Grote Arcana

        De Hofkaarten

        De Kleine Arcana
De Magier

De Magier is de kaart die staat voor communicatie in al zijn vormen. We zien op deze kaart een gouden Mercurius. Mercurius is de gevleugelde boodschapper uit de Griekse mythologie.

De Magier staat dan ook symbool voor de bekwaamheid om zowel mondeling als schriftelijk te communiceren. Je vindt die symboliek op de afbeelding terug in de vorm van het zwevende boek.

Het boek is een van de tien hulpmiddelen die De Magier gebruikt om te communiceren. Als je goed kijkt, kun je ze alle tien op deze kaart terugvinden.

Alle hulpmiddelen op de kaart hebben direct of indirect met communicatie te maken. Zo staat het zwaard bijvoorbeeld symbool voor het vermogen om helder en analytisch te formuleren. De munt staat voor onderhandelen. Het gevleugelde oog van horus staat symbool voor een bezielde visie.

Wanneer je de Magier getrokken hebt, dan roept deze kaart je op om je communicatieve vaardigheden verder te onderzoeken en te verdiepen. Let er de komende tijd eens op of je altijd de juiste boodschap geeft aan de mensen die je ontmoet. Bereik je je doel? Word je altijd goed begrepen?

De Magier kan er ook op duiden dat dit voor jou het juiste moment is om een belangrijke boodschap die je aan iemand wil geven over te brengen.


Affirmatie
Ik communiceer doeltreffend.
Ik creeer magie wanneer ik mijn inherente gaven en talenten gebruik.
Ik eer in mijn natuur de onbeperkte bronnen van goede communicatie.


- Klik hier om nog een kaart te trekken.
- Klik hier voor meer informatie over de Crowley Tarot.
- Klik hier voor meer informatie over Aleister Crowley.

  Copyright - Privacybeleid